- Alimentació, nutrició, creixement i salut mental
- Bioactivitat molecular dels aliments
- Biotecnologia enològica
- Biotecnologia microbiana dels aliments
- Nutrigenòmica
- Quimioinformàtica i nutrició
- Tecnologia enològica
- Vitivinicultura
SERVEIS
- Estudi dels mecanismes de senyalització en cèl·lules endocrines i inflamatòries.
- Bioactivitat de flavonoides en línies cel·lulars en cultiu i sistemes histotípics que mimetitzen la barrera gastrointestinal (sistemes de co-cultiu d'enteròcits i hepatòcits, cèl·lules beta i cèl·lules endotelials, entre altres).
- Models animals (rata) d'obesitat, diabetis i inflamació.
- Assajos d'activitat enzimàtica, expressió gènica (qPCR), expressió i quantificació de proteïnes (ELISA i immunoblotting).
- Tècniques Òmiques.
- Assajos de toxicitat.
- Estudis de funcionament de la paret gastrointestinal: Ussing Chambers, sistemes ex vivo.
Realitzem estudis i assessorem en relació a les àrees de coneixement mencionades anteriorment, en el context de col·laboració científic, test d'efectes de compostos per encàrrec, anàlisi de mostres...
PATENTS
- Patent "Utilització de proantocianidines per a la supressió de la gana o la inducció de la sacietat": número de sol·licitud P201431532.
- Sol·licitud de patent "Hidrolitzats d'urpes de potes de pollastre, els seus pèptids i usos dels mateixos": número de sol·licitud P201731065.
- Responsable: Montserrat Pinent Armengol
- 977 55 95 66
- mobiofood(ELIMINAR)@urv.cat