- Alimentació, nutrició, creixement i salut mental
- Bioactivitat molecular dels aliments
- Biotecnologia enològica
- Biotecnologia microbiana dels aliments
- Nutrigenòmica
- Quimioinformàtica i nutrició
- Tecnologia enològica
- Vitivinicultura
SERVEIS
- Anàlisi i control poblacional de microorganismes d'interès enològic: vins, vinagres
- Assessorament en fermentacions industrials
- Anàlisi de la composició en lípids dels llevats (Saccharomyces y No-Saccharomyces) i bacteris làctics i acètics
- Selecció de llevats, bacteris làctics i acètics per utilitzar-los com a iniciadors de processos fermentatius industrials: vins, vinagres, olives, ...
- Fermentació a baixes temperatures
- Segona fermentació i parades de fermentacions
- Composició lipídica dels llevats vínics
- Deshidratació i rehidratació dels llevats vínics
- Utilització de llevats No-Saccharomyces
- Identificació i tipificació de bacteris acètics, làctics i llevats en aliments
- Elaboració de vinagres
- Elaboració d'olives de taula
- Elaboració de vins tranquils i escumosos
- Responsable: Nicolas Andre Louis Rozès
- 977 55 82 80
- nicolasrozes(ELIMINAR)@urv.cat