Departament de
Bioquímica i Biotecnologia
Català   |   Español  |   English     Mida text A A A
 Inici > Plana d'inici Cercar a la web:  
       
Dades Dept.
Notícies
Personal
Docència
3er Cicle
Recerca
Serveis
Enllaços
Correu
Accès Directe:
Màster en Begudes Fermentades
Màster en Nutrició i Metabolisme
Serveis per Empreses:
Biotecnologia enològica
Cultius Cel·lulars
Eines Bioinformàtiques
Enologia Aplicada
Viticultura
[+] Veure tots els serveis
  Notícies
  Lectura de Tesis Doctoral de Chunxiao Wang
Títol: ''New approaches to estimate microbial diversity of alcoholic fermentation'' . Dirigida per: Dr. Albert Mas Barón i Dr. Braulio Esteve Zarzoso Dia: Dimarts, 28 de Juny de 2016. Hora: 11h. Lloc: Sala de Graus de la Facultat de Química.
    Lectura de Tesi Doctoral de Carolina A. Ilabaca Díaz
Títol: ''Identificación de microbiota bacteriana relacionada con procesos enológicos en Chile'' Dirigida per: Dr. Jaime Romero Ormazábal i Dr. Albert Bordons de Porrata-Doria Dia: Dilluns, 1 de Febrer de 2016. Hora: 12h. Lloc: Sala de Graus de la Facultat d?Enologia.
 
  Lectura de Tesi Doctoral de Zara Pons Vila
Títol: ''Effect of grape‐seed polyphenols in endothelial dysfunction and hypertension associated with metabolic syndrome in cafeteria diet‐fed rats'' Dirigida per: Dra. Begoña Muguerza Marquínez i Dra. Anna Arola-Arnal Dia: Dijous, 21 de Gener de 2016. Hora: 12h. Lloc: Sala de Graus de la Facultat de Química.
    Lectura de Tesis Doctoral de Gemma Marsal Andorrà
Títol: ''Caracterización e identificación de 449 accesiones de Vitis vinifera procedentes de dos colecciones ampelográficas''. Dirigida per: Dra. Maria Francesca Fort Marsal i Dr. Fernando Zamora Marín Dia: Divendres, 20 de novembre de 2015. Hora: 11h. Lloc: Sala de Graus de la Facultat de Química.
 
[+] Veure totes les notícies  
 
  Publicacions
Publicacio Revilla-Guarinos, A., Alcantara, C., Rozès, N., Voigt, B., Zúñiga, M. 2014. Characterization of the response to low pH of Lactobacillus casei DeltaRR12, a mutant strain with low D-alanylation activity and sensitivity to low pH. Journal of Applied Microbiology. 116:1250-1261.
 
Publicacio Lluch, C., Esteve-Zarzoso, B., Bordons, A., Lligadas, G., Ronda, J.C., Galià, M., Cádiz, V. 2014. Antimicrobial polyurethane thermosets based on undecylenic acid: synthesis and evaluation. Macromolecular Bioscience. epub ah:ead of print.
 
Publicacio Mas, A., Torija, M.J., García-Parrilla, M.C., Troncoso, A. 2014. Acetic acid bacteria and the production and quality of wine vinegar. The World Scientific Journal. 2014:ID394671.
 
Publicacio Mateo, E., Torija, M.J., Mas, A., Bartowsky, E. 2014. Acetic acid bacteria isolated from grapes of South Australian vineyards. International Journal of Food Microbiology. 178:98-106.
 
Publicacio Mas, A., Guillamón, J.M., Torija, M.J., Beltran, G., Cerezo, A.B., Troncoso, A.M., García-Parrilla, M.C. 2014. Bioactive compounds derived from yeast metabolism of aromatic amino acids during alcohoilic fermentation. BioMed Research International. 2014:ID898045.
 
Publicacio Di Paolo, C., Reverte, I., Colomina, M.T., Domingo, J.L., Gómez, M. 2014. Chronic exposure to aluminum and melatonin through the diet: Neurobehavioral effects in a transgenic mouse model of Alzheimer disease. Food Chem Toxicol. epub ah:ead of print.
 
[+] Veure totes les publicacions  
 
 
Departament de Bioquímica i Biotecnologia
Direcció i Secretaria:

c/ Marcel·lí Domingo, 1
Campus Sescelades
43007 Tarragona
Telèfon: 977 558 858
Fax: 977 558 446
Adreça electrònica:
Director del DBB:

Secretari del DBB:
  Intranet
   
   
     
Has oblidat la teva clau?